Best gelezen nieuws

Best gelezen recensies

Comedy / cabaret voor bruiloften, bedrijven, feesten en andere gelegenheden

Graag zijn we voor u in de weer. Bent u op zoek naar cabaretiers, stand-up comedians, cabaret of andere comedy-gerelateerde acts? Wij gaan op zoek naar de act die bij uw evenement past. Doordat Camedy.nl midden in het comedy-landschap staat kunnen wij gebruik maken van een groot netwerk. Dit kan u helpen wanneer u zoekt naar de juiste comedian voor uw evenement.

Camedy.nl kan het volgende voor u betekenen wanneer het gaat om comedy:
 • Comedy voor particulieren

  Of iemand Abraham of Sara (50 jaar) heeft gezien, uw zoon of dochter is afgestudeerd of bij een andere speciale gelegenheid, wij hebben de comedian die uw feest helemaal compleet kan maken. Verder kunt u denken aan jubileums, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en andere feesten. Voor elke gelegenheid hebben wij diverse comedians voor u beschikbaar.
  Lees meer over comedy voor particulieren op Camedygroup.nl
 • Comedy op bruiloften

  Gaat u trouwen of kent u iemand die gaat trouwen en wilt u het huwelijk  nóg leuker maken? Camedy.nl denkt met u mee, om een leuke comedy of cabaret act neer te zetten. Een andere mogelijkheid is om de show speciaal op maat te laten schrijven. Dit maakt de act nog persoonlijker en maakt het huwelijk tot iets om echt nooit meer te vergeten!
  Lees meer over comedy op bruiloften op Camedygroup.nl
 • Comedy voor bedrijven

  Een saaie presentatie, een saaie borrel of bang dat die desperate collega je ten dans gaat vragen op de zoveelste schuifelplaat? Dat hoeft niet! Wij bieden comedians aan die aan alle saaie, suffe, laffe bedrijfsevenementen een eind maakt! Comedy werkt verfrissend, comedy is inspirerend. Het zorgt voor een welkome afwisseling tijdens lange presentaties en tegenwoordig is een comedy show als bedrijfsfeest toch echt veel grappiger dan urenlange veel te harde muziek... toch?
  Lees meer over comedy voor bedrijven op Camedygroup.nl
 • Comedy in de horeca

  Waarom comedy in uw horecagelegenheid? De horeca maakt moeilijke tijden door: het rookverbod, de hoge accijnzen op alcohol en de immer aanwezige hevige concurrentie van andere horecagelegenheden. Camedy.nl heeft voor u een comedy show met verschillende comedians op één avond, waardoor de klanten de weg naar uw horecagelegenheid weer zullen weten te vinden.
  Lees meer over comedy in de horeca op Camedygroup.nl
Comedians boeken

Oftewel, als u één of meerdere comedians wil boeken / inhuren bij het organiseren van
 • Bruiloften
 • Comedy shows
 • Maatwerk shows
 • Bedrijfsuitjes
 • Bedrijfspresentaties
 • Feesten
 • Evenementen binnen uw bedrijf
 • Bedrijfsfeesten of andere feestelijke gebeurtenissen in uw bedrijfspand, kroeg of uitgaansgelegenheid
U zit altijd goed bij Camedy.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een act boeken? Neem contact op met Camedy.nl, dan kunnen wij met u meedenken.

U kunt ook onze zakelijke website Camedygroup.nl bezoeken voor meer informatie.


Banner Webshaping